Καρναβάλι 2014 @ Athens Metro Mall

Το Athens Metro Mall, το εμπορικό κέντρο για κάθε στιγμή, γιορτάζει τις απόκριες με πολύ χορό, μουσική, κέφι και εκπλήξεις.

“Samba Motion”
Την Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου, από τις 18.00 έως τις 21.00, η ομάδα μουσικών και χορευτών “Samba Motion” θα κατακλύσει τον χώρο του εμπορικού κέντρου, παίζοντας δυνατά ζωντανή μουσική με κρουστά ενώ οι χορευτές της ομάδας θα παρασύρουν τους επισκέπτες σε ξέφρενο χορό υπό τους ρυθμούς της samba.

The Real Carnival party
Η μουσική, ο χορός και το κέφι θα έχουν την τιμητική τους και το Σάββατο 1η Μαρτίου, όπου ο ραδιοφωνικός σταθμός 95,2 Athens Dee Jay θα εκπέμπει ζωντανά δίνοντας τον ρυθμό στην πιο αποκριάτικη ατμόσφαιρα. Από τις 16:00 έως τις 18:00 ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος θα μεταδίδει ζωντανά την εκπομπή dancemasters από το χώρο του Athens Metro Mall και θα μοιράζει σε όλους τους επισκέπτες αποκριάτικα αξεσουάρ, δημιουργώντας το κατάλληλο κλίμα για ένα Carnival party. Τέλος, από τις 18:00 έως τις 20:00, θα απολαύσετε ένα μοναδικό show από ομάδα επαγγελματιών χορευτών της Λατινικής Αμερικής, που θα χορέψουν με τους επισκέπτες του κέντρου στους πιο ξεσηκωτικούς latin ρυθμούς!

Αποκριάτικος Photobooth Διαγωνισμός
Λάβετε κι εσείς μέρος για να κερδίσετε… Είναι εύκολο και απλό! Την Παρασκευή και το Σάββατο φορέστε την αγαπημένη σας στολή ή ντυθείτε σε ότι σας φτιάχνει το κέφι, επισκεφθείτε το Athens Metro Mall και βγάλετε φωτογραφία στο εγκατεστημένο photobooth (επίπεδο 0). Οι φωτογραφίες θα αναρτώνται στη fan page του εμπορικού κέντρου στο facebook και το κοινό θα έχει τη δυνατότητα να ψηφίσει την αγαπημένη του μεταμφίεση. Οι δύο φωτογραφίες που θα συγκεντρώσουν τα περισσότερα likes θα κερδίσουν από ένα γεύμα για δύο στα TGI Friday’s (τα ονόματά τους θα ανακοινωθούν την Τρίτη 4 Μαρτίου).

You must be logged in to post a comment Login