ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗΣ

Όλα ξεκίνησαν τον χειμώνα του 2006, υπεύθυνος σε ένα μαγαζί στο κέντρο της Αθήνας κάπου εκεί στη γωνία της Σκουφά και Σίνα. Τα πρωινά μέχρι να ξεκινήσει η δουλειά πήγαινε πίσω από τα decks και παιδευόταν να φτιάξει μια μουσική ατμόσφαιρα στον χώρο. Χωρίς να το καταλάβει είχε ήδη ανάψει η σπίθα για την αγάπη του στη μουσική.

Μέσα σε πολύ λίγο χρονικό διάστημα ξεκίνησε δειλά δειλά να εμφανίζεται σε μαγαζιά ως deejay και να διασκεδάζει κόσμο. Άφησε το στίγμα του περνώντας από πολλά hot spot της Αθήνα και της επαρχείας όπως Banana Moon (2007), Buca Beach Bar (2008), Mayo (2009), Vitamina (2010), Balux – The House Project (2011 – 2012). Όμως η πορεία του στον χώρο της μουσικής δεν σταματάει εκεί, η αγάπη του στις μελωδίες του έχει ανοίξει τον δρόμο της μουσικής επιμέλειας, κατάφερε να βρεθεί στο να ντύνει μουσικά παραστάσεις θεατρικές, όπως αυτή του Δημήτρη Μωραϊτη στο Θέατρο Αθηνών με την παράσταση Κορίτσια για Σπίτι (2007) αλλά και τηλεοπτικές σειρές ως βοηθός μουσικού επιμελητή στην καθημερινή σειρά του Αnt1 «Λόλα» (2008).

Οι ανησυχίες στην αναζήτηση νέων μουσικών διαδρομών τον φέρνει σε σημείο να οργανώνει 3 σημαντικές για αυτόν συναυλίες. Το 2010 παίρνει στα χέρια του το όνομα της Σοφίας Αρβανίτη και αναλαμβάνει να στήσει το come back της με το άλμπουμ «Χωρίς Retouche» στον χώρο του Koo Koo Live Stage. Καθώς και το 2012 αναλαμβάνει ένα νέο ανερχόμενο όνομα της Δήμητρας Μαστορίδου με δύο συναυλίες σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη με αφορμή το νέο της άλμπουμ «Παράλογο με θέα» το οποίο περιείχε και την επιτυχία «Κόκκινα Δάκρυα» της διασκευή της Tanita Tikaram – Twist in my sobriety.

Τέλος σα να μην έφταναν όλα αυτά τον κερδίζει και το μικρόφωνο, όχι δεν θα τραγουδήσει ποτέ, αλλά σας κάνει παρέα τα τελευταία χρόνια μέσα από τις ραδιοφωνικές του εκπομπές. Ξεκινώντας από τον FreeAngel 91,8 έναν τοπικό σταθμό του Πειραιά (2011 – 2012) και περνώντας από άλλους σταθμούς όπως τους Cleverland Radio και Like Radio έφτασε σήμερα να βρίσκεται κοντά σας στο metromallradio.gr κάθε Σάββατο 3-6 και να σας παρουσιάζει το Top 30 του αγαπημένου σας εμπορικού κέντρο Athens Metro Mall στον Άγιο Δημήτριο..

Εκπομπή

-

Let's get social