Βασιλική Μαγκλάρα

Η ενασχόλησή μου με τη μουσική ξεκίνησε ως ένα ”ασυνείδητο καταλάθος” το οποίο εξελίχθηκε σ΄ένα ”συνειδητό επίτηδες”……Θυμάμαι τον εαυτό μου από παιδί να κλείνομαι κυριολεκτικά με τις ώρες στο σπίτι-ακόμη και τώρα βέβαια-φορώντας ακουστικά αλλά και στο δρόμο, ν’ακούω μουσική και ν΄αφοσιώνομαι.

Πάντα έψαχνα το νόημα πίσω από το κάθε τραγούδι,την ιστορία του και φυσικά για τον καλλιτέχνη που το ερμήνευε….Δε μου αρκούσε η επιφανειακή ακρόαση,αντιθέτως διείσδυα με τον τρόπο μου στο κομμάτι…και για ΄μένα αυτή είναι η μαγεία της μουσικής.

Μικρή έγραφα και στίχους,τους τραγουδούσα ενώ με διάφορα μικρόφωνα από παιχνίδια σκαρφιζόμουν εκπομπές,καθώς η δημοσιογραφία και να μάθω μουσική μ΄’ενδιέφεραν εξίσου..Ωστόσο σπούδασα Φιλολογία στο Πανεπιστήμιο Πατρών και εργάζομαι Αθήνα,διατηρώντας ωστόσο το χόμπυ μου για τη μουσική με moto ”Αφήστε με στην ηρεμία που μου προκαλεί ο θόρυβος της μουσικής”….

Επιμένω αν και γυναίκα να θεωρώ τα ακουστικά ως αγαπημένο αξεσουάρ των αφτιών μου παρά τα σκουλαρίκια 😀 Έχοντας λοιπόν αυτήν την τριβή με τη μουσική έρχομαι στο Metro Mall Radio να μεταδώσω με τον τρόπο μου την αγάπη μου για τη μουσική μέσα από μία δική μου εκπομπή με τραγούδια από το χθες και το σήμερα….

Enjoy the music !!….

Εκπομπή

Metro Mall Radio

Δευτέρα - Σάββατο - 12.00-15.00

Let's get social